25.6.2012

Ruoallinen juhannus

Juhannukseen, kuten kaikkiin juhlapyhiin, liittyy paljon kysymyksiä. Missä, kenen kanssa, ja ennen kaikkea: mitä syödään?

Seuraavaksi kuvakertomus siitä, mihin blogikollektiivimme kera kolmen lisähenkilön tänä vuonna päätyi.


Piirakoissa oli sipulia. Paljon sipulia. Siiderissä. 
Maistui hyvältä, kuten sanotaan, suussa.


Lohi-perunasalaatista seurannee ohje läheisinä päivinä.
Etukäteen voinen paljastaa sen verran, että wasabi ja ranskankerma.


Kirsikkapiirakasta myös. Pienten epäonnistumiskokemusten kera.


Kesäkeitolle otettiinkin jo varaslähtö.
Mitä opin tänä vuonna: keitetty kukkakaali ei ole pahaa.


Juomina oli muun muassa tarkkaan valikoituja oluita, raparperimehulla maustettua kuohuviiniä sekä flunssapotilaalle valkosipulista ja Koskenkorvasta rakennettu shotti (rakennetuksi sen tekee pinkki koristevarjo).


Loppuviimeeksi liikuimme mökin lettukesteiltä ABC:n rasvapatojen ääreen (jälkimmäisessä yllättävän hyvät ristikkoperunat).

Että semmoista meillä. Mites teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti